18 januari 2017

Arcen

Zwemmen in Arcen

Op dit moment is een corona QR code en identiteitskaart verplicht tijdens de lunch. 

Thermaalbad Arcen, Klein Vink 11, 5944 EX Arcen. Elke twee maanden gaan we met leden, en begeleiders van onze vereniging naar het thermaalbad in Arcen. In dit heerlijke natuur- thermaalwater is het lekker ontspannen genieten. Er is een binnenbad en er zijn drie buitenbaden. De watertemperatuur is tussen de 33 en 35 graden. Zelfs in de winter is het heerlijk om in de buitenbaden te verblijven. Dit fluoridenzwavel- en jodiumhoudend water hebben een zeer heilzame werking voor reumapatiënten in elke vorm. De kosten zijn voor 2,5 uur ( onder voorbehoud)
€ 19.50, vervoer is € 5,00. Vertrek ’s morgens om 9.00 uur vanaf het Agathaplein te Boekel, we proberen zoveel mogelijk met elkaar mee te rijden.

2021:

De leden/begeleiders die mee willen moeten zich elke keer opnieuw opgeven bij Karel Vervoort en wel een week voor bovengenoemde data, dit omdat het vervoer tijdig geregeld kan worden. En als u zich opgegeven heeft dient u op bovenstaande data om 9.00 uur op het Agathaplein te Boekel aanwezig te zijn.

Denk aan badslippers, groot badlaken of badjas en badhanddoek.

Informatie over het zwemmen in Arcen:

Karel Vervoort Visven 612 5464 NS  Veghel

Tel.  0413- 340048        ellyvervoort@home.nl

 

Deelname aan alle activiteiten is uiteraard op eigen risico.