18 januari 2017

Tai Chi Qigong

 

Tai Chi Qigong

Na de zomervakantie starten we op vrijdag 10 september van 10.30 tot 11.30 uur (dit zijn de juiste tijden, anders dan in onderstaand bericht redactie) met een tweede Tai Chi Qigong groep, in D’n Brak in Mariaheide. Heeft u hiervoor interesse dan kunt u contact opnemen met Diny Somers

tel:  0413-211844 of 06-22403633.

U mag een les gratis deelnemen om te kijken of het wat voor u is.

De woensdaggroep van 9.00 tot 10.00 uur blijft gewoon maar zit op dit moment vol.

redactie bericht Tai Chi Qigong start 2de groep

 

 


Tai Chi Qigong een leuke manier van ontspanning en beweging

Een aangepaste Tai Chi les, speciaal voor mensen met reuma, fibromyalgie of andere lichamelijke klachten die hun bewegingsvrijheid beperken.

Tai Chi Qigong is een eenvoudige manier om rust te vinden door middel van beweging. Deelnemers die de oefeningen regelmatig doen geven aan zich beter te kunnen concentreren, maar vooral fitter en meer ontspannen te voelen.

Deze les zal vooral bestaan uit oefeningen die zijn aangepast voor mensen die niet een vol uur kunnen staan of extra aandacht mogen besteden aan het herontdekken van hun bewegingsvrijheid.

Als je wel eens nadenkt over een gezondere levensstijl of als je gewoon op een leuke ontspannen manier in beweging wilt komen, geef je dan op voor een proefles, een eenvoudige en vrijblijvende manier  om te kijken of Tai Chi Qigong bij je past.

Onze les is op woensdagmorgen

van 9.00 tot 10.00 uur. 

vrijdagmorgen 10:45 tot 11:45 uur.

Voor informatie of aanmelden neem

contact op met Mevr. Diny Somers 

tel: 0413-211844 / 06-22403633

Het merendeel van de mensen kent Tai Chi Qigong van wat we eens op TV hebben gezien, Aziatische mensen die op een mooie rustige manier langzame siervolle bewegingen maken.

De oefeningen die op een rustige en zachte manier  worden aangeleerd en uitgevoerd, zijn erop gericht om lichamelijk te ontspannen en het denken tot rust brengen. De combinatie van het verbeteren van de ademhaling en rustig ontspannen bewegen heeft een positief effect op je algehele gezondheid en het gevoel van jezelf fit voelen.

De lessen worden gegeven door Kay Aras van Tai Chi Qigong School De Weg van de Cirkel. Die al meer dan 20 jaar met veel enthousiasme Tai Chi Qigong lessen door heel Nederland verzorgd. De lessen zijn vooral gericht op ontspanning en blessure vrij in beweging komen.